• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batmalı öğrenciler olimpiyattan başarı ile döndüler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana`da yapılan Özel Olimpiyat Oyunlarından dönen Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik`i ziyaret etti.

Okul Müdürü Veysi Aksoy, Müdür Yardımcısı Nizametin Demir ve Beden Eğitimi Öğretmeni Orhan Öztürkmen ile birlikte kendisini ziyaret eden, Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencilerini makamında konuk eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra Adana`da yapılan Özel Olimpiyat Oyunları hakkında, okul müdürü ve öğretmenlerinden bilgi aldı.

8-9 Mayıs tarihlerinde 20 dolayında ilin katılımı ile Adana İl merkezinde gerçekleşen  Özel Olimpiyat Oyunlarına Batman`dan katılan Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencileri; masa tenisi, uzun atlama, 50-100 ve 200 metre bayrak koşularında 2 birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülük olmak üzere, çeşitli dereceler elde ettiklerini ifade edildi.

Çocuklarımızın sosyal etkinliklere ve gezilere katılması bizi mutlu ediyor diyen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, “Çocuklarımıza daha iyi bir ortam ve imkân sunmak için çalışmalarımız ve bu kapsamda ilimize, Özel Eğitim Anaokulu kazandırma hazırlıklarımız da devam ediyor.” dedi.

Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Veysi Aksoy ise önümüzdeki yıl daha geniş bir katılımla, olimpiyat oyunlarına katılmayı hedeflediklerini söyledi.

Yapılan ziyaretin sonunda başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler veren Çelik, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir