• DOLAR 32.32
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2296.718
  • ...
Yapıcıoğlu İhvan Der`i ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır`da faaliyet yürüten İlim Ahlak ve Kardeşlik Derneği`ni  (İhvan Der) ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Yapıcıoğlu`na HÜDA PAR Teşkilat Başkan Yardımcısı Vedat Turgut da eşlik etti.

Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyeti İhvan Der Başkanı Hüseyin Solmuş ve derneğin yetkilileri karşıladı.

Burada bir konuşma yapan Yapıcıoğlu, PKK/HDP`lilerin asıl düşmanlığının İslami değerlere olduğunu söyleyerek şunları ifade etti:  “Devlet 6- 8 Ekim olaylarında şehit olan Cumali Güneş kardeşimiz için ne yaptı? hiç bir şey. 5 yıl önce Hakkâri Yüksekova`da şehit edilen Ubeydullah Durna kardeşimiz için ne yaptılar? hiç bir şey. Biz bunları sorduğumuzda bize ‘Her olayı açığa çıkarmak mümkün olmayabiliyor` diyorlar. Biz hükümete 130`dan fazla kayda değer saldırının olduğunu söyledik.  Örneğin Türkiye`de bin tane olay oluyor bunun 500 tanesinin faili yakalanıyor. 500 tanesi ise faili meçhul kalıyor. '130 saldırının yarısı değil yüzde 10`nu yakalasaydınız bari' dedik. Bir tanesi de mi yakalanmaz.  Bunda bir anormallik yok mu sizce? Bize paralel yapı yaptı diyorlar. Dedik ki paralel yapıda olsa siz ayaklarınıza takılmasın diye tutup buralara gönderiyorsunuz onlar burada kafamızı yarıyor. Siz bu kadar hassas bölgeye nasıl bu kadar paralel yapı adamı gönderiyorsunuz diye sorduk.” diye konuştu.

Gün içindeki ziyaretleri kapsamında eski Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt`un vefat eden amcası oğlunun taziyesine katılan Yapıcıoğlu, daha sonra iş adamı Sami Özer'in vefat eden babası Mehmet Özer için taziye ziyaretinde bulundu.  (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir