• DOLAR 32.504
  • EURO 34.584
  • ALTIN 2490.436
  • ...
Kılınç`ın konvoyuna büyük ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, seçim çalışmaları kapsamında kalabalık bir araç konvoyuyla Mardin'in ilçe ve köylerinde tur attı.

Bağımsız milletvekili adayı Kılınç'ın konvoyu Mardin`in Kabala Mahallesi, Yeşilli (Rışmıl), Ömerli (Omeriyan), Midyat  Estel  ilçe merkezi ile Şenköy (Epşé), Acırlı (Derızbin), Söğütlü (Kınderip) Mahalleleri, Dargeçit (Kerboran) ilçe merkezi ile ona bağlı Altıyol (Serdefé) köyü ile Savur (Stevré) ilçesine bağlı İçören (Teffé) köyünde tur attı.  Kalabalık araç konvoyu ile halkı selamlayan Kılınç'ın halktan büyük ilgi gördüğü gözlendi.

Savur  ilçesine bağlı İçören  köyü girişinde büyük bir coşkuyla karşılanan Kılınç'a halk, köy meydanına kadar eşlik etti.

Köy meydanında toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Kılınç, şunları dile getirdi: "Bu sevgi ve coşkunuz bize heyecan ve güç veriyor. İnşallah söz veriyoruz. Buna layık olacağız, sizin hizmetkarınız olacağız. Biz Hür Adaylar olarak, sizlerle aramıza hiçbir zaman duvarlar örmeyeceğiz. Hür Adaylar olarak halka hizmeti ibadet olarak görüyoruz. Diğer vekiller seçildikten sonra görünmüyorlar. Şimdiye kadar gönderdiğiniz vekillerinizi özellikle Mardin`deki vekilleri diğer bir seçime kadar yüzlerini görmediniz. Ama seçilsek veya seçilmesek, Allah`ın izniyle her zaman aranızda olacağız."

"İnşallah bu çalışma ve çabanız boşa çıkmayacaktır." diyen Kılınç, "Şimdiden bizler zaferimizi ilan etmişiz. Bu gördüğünüz yüce Tevhid bayrağını Güneydoğu`nun her yerine dalgalandırmak, başlı başına bir zaferdir. 2014 yılı seçiminde de sürekli bunu söylüyorduk, bizim için bir insanın hidayeti belediye başkanlığını kazanmaktan daha hayırlıdır. Eğer bugün tüm şehir ve köylerimizde kelime-i Tevhid haykırılıyorsa, bu başlı başına bir zaferdir." ifadelerini kullandı. 

Kılınç  konuşmasında şunlara dikkat çekti:

"Mecliste hem insani hem de İslami hakkınızı savunacağız.  Teffe`nin yolunu, alt yapısını görüyorsunuz. Mardin`i, Midyat`ı Savur`u ve Ömerli`yi görüyorsunuz. İnsani haklarımızı da savunmadılar. Ve bizi uyuttular. Biz Hür Adaylar olarak, halkımızın sorunlarının çözümü için elimizden ne gerekiyorsa onu yapacağız. Biz Mazlumların, mahrumların, mustazafların, yalın ayaklıların, yetimlerin öksüzlerin ve İslam`ın sesi olmak için bu işe talip olduk. Sizden alacağımız güçle bölgemizde oynanan oyunları deşifre edeceğiz ve bozacağız." dedi. (İLKHA)






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir