• DOLAR 32.421
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2327.379
  • ...
Demir: `Adana siyasi çekişmeler yüzünden sahipsiz kaldı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 Haziran Genel seçimlerinde HÜDA PAR`ın desteklediği Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını Seyhan ilçesinde sürdürdü. HÜDA PAR Adana İl Başkanı Veysel Yavuz ve partililerden oluşan bir heyetle Çakmak Caddesi, Çakmak Plaza ve Melekgezer Çarşısı`nda esnaf ziyaretinde bulunan Demir, çarşı esnafıyla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Esnaf ve vatandaşlardan sıcak ilgi gören Demir, kendisine anlatılan sorun ve şikâyetleri tek tek not etti. Esnafın çoğunlukla ekonomik sıkıntılar ve piyasaların durgunluğundan şikayet etmesi üzerine Demir, daha önce tarım ve sanayide lider olan Adana`nın, son yıllarda siyasilerden gerekli ilgiyi görmemesi sebebiyle gerileme gösterdiğini kaydetti. Çarşı esnafının çoğunun günlerce siftah bile yapamadan dükkânını kapattığını belirten Demir, Adana`da işsizliğin de en önemli sorun haline geldiğini dile getirdi.

Adana`nın yıllardır siyasi çekişmeler yüzünden sahipsiz kaldığını belirten Demir, Meclis`e gitmesi durumunda sosyal ve ekonomik alanlarda kentin gelişmesi için yoğun mesai yapma sözü verdi. Hür Adayların, verdiği sözü mutlaka yerine getiren bir gelenekten geldiğini de sözlerine ekleyen Demir, emanetin ehline teslim edilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir