• DOLAR 32.525
  • EURO 34.746
  • ALTIN 2487.904
  • ...
SON DAKİKA
Batman'da 'Yetim, Anne ve Filistin' konulu konser
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kendilerine Grup Fetih ismini veren Batman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bazı öğrencileri, ‘Yetim, Anne ve Filistin’ konulu konser düzenledi. Konser Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda okul idaresi ve öğrencilerin katılımıyla saat 13.00’da başladı.

Grup Fetih üyeleri, her konserlerine ‘Allah-u Ekber’ diyerek başladıklarını belirterek ‘Allah-u Ekber’ adlı ezgiyle başladılar. Konser ‘Yetim, Anne ve Filistin’ konulu şiirler, ezgiler ve ilahiler seslendirildi.

Konserden sonra Grup Fetih adına bilgi veren Osman Bilgin, “Grup Fetih ismiyle bizler bu yola çıktık. Amacımız millete, idarecilerimize ve öğrenci arkadaşlarımıza şiir ve ezgileri sevdirebilmektir. Batman Merkez Anadolu İmam Hatip öğrencileri olarak bu çerçevede Batman’daki okulları gezmek istedik.  Programız bugün Batman Anadolu İmam Hatip Lisesindeydi. Batman’da birçok lisede konserler verdik. İnşallah Ramazan ayında iftar programlarında şehir dışında da konserler vereceğiz.” dedi.

Grup Fetih olarak her programlarında şiirler, ezgiler, ilahiler dinlettiklerini belirten Bilgin, “Ayrıca programlarımızda ibretlik öyküler ve hikayeler de paylaşmaktayız. Bir de Müslümanların yetim kalmış davası olan Filistin davasını şiar edinerek, Filistin ile ilgili ezgi ve şiirler seslendirmekteyiz. Tüm Müslümanlardan beklentimiz, Grup Fetih’e yapacakları dualardır.” ifadelerini kullandı.

Batman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Nezir Ceylan, okulları bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayıyla Grup Genç isimiyle ilahi grubu oluşturduklarını ve sonradan ismini Grup Fetih olarak değiştirdiklerini belirtti. (M. Sait Çelik – İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir