• DOLAR 32.576
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.726
  • ...
“İslami muhalefet ciddi bir boşluğu dolduracak”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Yavuz, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve beraberindeki heyetle seçim çalışmaları kapsamında önce Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi esnafını daha sonra Fırıncılar Odasını, Türkiye Yol İş Sendikası şubesini ve Esnaf ve Sanatkârlar Derneğini (ESDER) ziyaret etti.

Oto galerici esnafıyla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Yavuz, esnafın büyük ilgisiyle karşılaştı.

İnternet üzerinden yapılan satışlar nedeniyle mağdur olduklarını belirten oto galerici esnafı, son günlerde herhangi bir vergiye tabi tutulmadan araç alım satımı yapan Suriyelilerin düşük fiyata araç satışı yapmasının da kendilerini mağdur ettiğini ifade ederek bu sorunun çözümünü beklediklerini söyledi.

“Örgütlü olan bütün STK`ları önemsiyoruz”

Yavuz, daha sonra Fırıncılar Odası Başkanı M.Emin Karaatlı`yı ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada Yavuz, toplumun örgütlü STK`larını önemsediklerini ifade etti. Yavuz, “Örgütlü olan bütün sivil toplum kuruluşları şahsında esnafımızın bütün sorunlarını birinci elden dinleme fırsatı bulabiliyoruz. Bu kapsamda da bugün Fırıncılar Odası Başkanı Emin beyi ziyaret ettik. Bize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yavuz, “Ziyaretlerimizde halkımıza ve esnafımıza İslami muhalefeti anlatmaya çalışıyoruz. İslami muhalefetin ciddi bir boşluğu dolduracağını hem memlekete hem Urfa`mıza faydasını anlatmaya çalışıyoruz. Zira İslami muhalefetin çözümün bir parçası haline geleceğini ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Yavuz`a başarılar dileyen Karaatlı, “Bağımsız aday Mehmet Yavuz`u meclise göndermeye gayret edeceğiz. Yavuz`a çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Tüm insanlara hayırlı olsun. Bizlere yaptığı ziyaretten dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“Mevcut olan milletvekilleri el kaldırıp onaylamaktan başka hiç bir şey yapmıyor”

Daha sonra Türkiye Yol İş Sendikası şubesini ziyaret eden Yavuz, buradaTürkiye Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Emin Kubat tarafından karşılandı.

Kubat`la ülke sorunları ve kendi çalışmışları hakkında bir müddet sohbet eden Yavuz,  kendilerinden destek istedi. Kubat, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek şu anda mevcut olan birçok milletvekilinin çıkan kanunları el kaldırıp onaylamaktan başka hiç bir şey yapmadıklarını Mehmet Yavuz gibi insanların Mecliste olması gerektiğini ifade etti.

Daha sonra ESDER`i ziyaret eden Yavuz, ESDER Başkanı Mehmet Tuğbay tarafından karşılandı. Yavuz, burada çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Tuğbay, kendilerini destekleyeceğini söyledi.      (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir