• DOLAR 32.377
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.628
  • ...
ASÜ'deki inşaat çalışmaları hızlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, inşaat halindeki binaların bitmesiyle, kampüsteki yapılanmanın önemli ölçüde tamamlanmış olacağını belirtti.

Rektör Şahin, yapımı devam eden Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ek Binaları, İslami İlimler Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Rektörlük ve Tribün inşaatlarındaki son durumu yerinde inceledi.

Yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Şahin, binaların yapımının planlanan seviyede devam ettiğini, mümkün olan en kısa zamanda bitmesi için gerekenin yapılacağını kaydetti.

Mühendislik Fakültesi ve Eğitim Fakültesi binalarının yılsonuna kadar, Rektörlük binası ve İslami İlimler Fakültesi binalarının ise 2016 yaz sonuna kadar tamamlanacağını belirten Şahin, “İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için yapılan ek blok çalışması henüz yeni başladı. Tribün inşaatımız ise geçici kabul seviyesine geldi.” dedi.

Kampüste 4’üncü etap altyapı çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Şahin, “Bu noktada çalışmaların yüzde 60’lık bölümü tamamlandı. İnşaat halindeki binalar bittiğinde, kampüsümüzdeki yapılanma da büyük ölçüde tamamlanmış olacak. Amacımız, binaları mümkün olduğu kadar hızlı şekilde tamamlamaktır.” ifadelerini kullandı.  (Ömer Yıldırım-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir