• DOLAR 32.578
  • EURO 35.037
  • ALTIN 2426.092
  • ...
Bilal Erdoğan Şırnak Gençlik Vakfı'nı hizmete açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gençlik Vakfının Şırnak şubesinin açılışına Bilal Erdoğan’ın yanı sıra , Vali Ali İhsan Su, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Erdoğan, temsilciliğin  Şırnak gençlerinin ev ve okul dışı zamanlarını geçirmeleri, sosyal hayatlarını  zenginleştirmeleri ve gelişmelerine katkı sağlaması dileğinde bulundu.

TÜGVA'nın gençlerin manevi, dini değerlerle ve kültürel geçmişle barışık donanımlı bir şekilde gelişmesine ve yetişmesine katkıda bulunmak için yola çıktığını ifade eden Erdoğan, "Bu açıdan zaman ayırıp gençlerimizi yetiştirmeye gelen, onların sosyal sportif faaliyetlerle zaman geçirmesini teşvik edecek olan bütün gönüllü arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum. Geçmişimizi bilmeden, kültür coğrafyamızı tarihi birikimimizi tanımadan, içselleştirmeden geleceğimizi sağlıklı ve doğru bir şekilde inşa etmemiz mümkün değil. Geçmişimizle barışık olacağız. geçmişimizdeki dik duruş, istikamet ve birlik ruhunu yeniden yaşayacağız, yeniden hayata geçireceğiz. Geleceğe inşallah böyle yürüyeceğiz. Böyle olduğu zaman inşallah 2023, 2053, 2071 Türkiye’si bir hayal olmayacak. Bu yetişen gençlerimizin elinde yükselecek ve gerçekleşecek. Ben bu temsilciliğin hayırlara vesile olmasını ve tüm gençlerin buradan sonuna kadar faydalanması için dua ediyorum." dedi.

Vali Su da, Şırnak ve Türkiye için gençlerin yetişmesinde TÜGVA'nın önemli hizmetler vereceğine inandığını söyledi.

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ise, Türkiye genelinde 43 şube açtıklarını ifade ederek, "Bugün de Şırnak temsilciliğini açarak, ülkemizde il il, mahalle mahalle, ilçe ilçe her yerde gençlerimizin gelişmesine katkıda bulunmak istiyoruz. İnşallah bu temsilciliğimiz Şırnak ve ülkemiz için hayırlara vesile olur" diye konuştu.

Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu da konuşmasında, her açılışın bir müjdenin habercisi olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından temsilciliğin açılışını yapan Erdoğan, Vali Su ve vatandaşlar vakıfı gezdi.

Erdoğan temsilcilik çıkışında gençlerle hatıra fotoğrafı çektirirken, özel bir otelde vakıf yöneticileriyle yapacağı toplantıya geçti.  (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir