• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İHO Ebrar`dan Şırnaklı yetimlere et dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda`da   bulunan Avrupa`daki hayırseverlerin yardımlarıyla dünyanın değişik ülkelerindeki yardıma muhtaç, yetim, öksüz ve mağdur insanlara yardım ulaştıran Uluslar Arası Yardım Kuruluşu İHO-Ebrar, Şırnak`ta yaklaşık 40 aileye et dağıttı.

Konu ile ilgili bilgi veren Şırnak Nuh Eğitim Derneği Yardım Komisyon Başkanı Zekeriya Tatar, Uluslararası yardım kuruluşu olan İHO-Ebrar`ın yetim ve öksülere et yardımında kendilerinin aracı olduklarını  söyledi.

Tatar konuşmasında, “ Uluslar arası yardım kuruluşu İHO-Ebrar, her zaman olduğu  gibi öksüz ve yetimlere  derman oldu. Bizleri kefil kılıp tarafımıza yetim ve öksüzlere verilmek üzere 2 kurbanlık koyun alıp bunun etini dağıtmamız istendi. Biz de koyunları satın alıp etlerini daha önce belirlediğimiz yaklaşık 40 öksüz yetim ve muhtaç aileye ulaştırdık. Rabbim   İHO-Ebrar ve tüm hayırseverlerden   razı olsun. Allah onların ecirlerini izzet-i dergahında kabul buyursun.” dedi.

Tatar,  fakir ve muhtaçlara daha fazla yardım edilmesi hususunda hayırseverlerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.  (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir