• DOLAR 32.499
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2431.011
  • ...
Siyonist İşgalci: Gazze`ye Saldırı An Meselesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Siyonist işgal rejimi parlamentosu Knesset’e bağlı Dış İlişkiler ve Güvenlik Komisyonuna bilgi veren Gantz “Gazze’ye yeni bir saldırı an meselesidir. Böyle bir saldırının çok planlı ve seri olması gerekir. Çünkü bizim yeni ve uzun savaş rauntlarına girme şansımız artık yok” dedi.
 
İşgal ordusunun son zamanlarda yaptığı ve temelde askerlerin kaçırılmasını önlemeye yönelik tatbikatların sorulması üzerine Gantz "yaptığımız tatbikatlar ve verdiğimiz eğitim belki kaçırılmaları engellemeyecektir, ancak her şeye rağmen eğitimlerimizi sürdürüyor ve en kötü senaryoya göre askerlerimizi hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.
 
İşgal hükümetinin askeri harcamalara kısıtlama getirme niyetine de değinen Gantz şunları söyledi: "Askeri bütçeyi azaltmamak gerekir. Çünkü böyle bir şey İsrail ordusuna zarar verecektir. Önümüzdeki dönemde çıkacak savaşların süresini kısa tutmaya ihtiyacımız var. Bunun için de istihbarat gerekli. Savaşı kısa sürede lehimizde bitirmek için ordumuzun çok yönlü hazırlıklı olması gerekir."
 
Filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir