• DOLAR 32.561
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2426.415
  • ...
Ceyhan Müftülüğünden Cezaevine Kütüphane
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Ceyhan Müftülüğü cezaevindeki mahkûmların boş vakitlerini değerlendirmeleri için "Okumuyorsan okut" kampanyası düzenledi. Kampanyayla ilgili açıklama yapan Ceyhan Müftüsü Halil Şekerci çağdaş ve modern bir topluma sahip olmanın yolunun kitap okumaktan geçtiğini söyleyerek "çeşitli nedenlerden dolayı suç islemiş ve hüküm giymiş olan kardeşlerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri için bu kampanyayı düzenledik."dedi. 
 
Vatandaşları "Okumuyorsan Okut" kampanyasına teşvik eden Müftü Şekerci, Ceyhan halkının beklenenin üzerinde ilgi göstermesinden bir kütüphane kuracak kadar kitabın toplanmasına sevindiklerini ifade ederek Ceyhan Halkına bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. 
 
Ceyhan M Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Fazlı Bozer ise "Cezaevine kütüphane kurulmasındaki diğer bir amacımız da kitap okumakla çok yönlü bilgilenen kişilerin suç ve suçlu ortamlardan uzak kalmalarını sağlamaktır diye konuştu.
 
Sayın Müftümüz ve cezaevinde görevli vaizimiz Yusuf Uçur Bey hem kendi çevrelerine hem de vaazlarında Ceyhanlı vatandaşlarımıza Kütüphanelerinde okudukları kitapları burada yatan evlatlarımıza bir nebze olsun fayda sağlamak için göndermelerini telkin ettiler. İmamlarımız camilerindeki cemaate kampanyayı duyurdular halk da elinden geleni esirgemedi 1500 civarı kitap toplandı bu şu an hükümlü ve tutuklu kardeşlerimizin istifadesine sunulmuştur "dedi.
 
Ayhan Kaya-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir