• DOLAR 32.53
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2485.522
  • ...
Ceylanpınar TİGEM'de toplu açılış töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) bağlı Beyazkule işletmesinde inşa edilen Mısır Kurutma Tesislerinin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Telekonferans sistemiyle bağlandığı bir programda yapıldı.

Ankara’da gerçekleştirilen “Arap Atı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi İle TİGEM İşletmelerindeki Yatırımların Toplu Açılış Töreni” ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış talimatı verdiği Beyazkule işletmesi Mısır Kurutma Tesislerinin açılışında Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’te hazır bulundu.

Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben bir konuşma yapan Vali Küçük, “367 Milyon TL’lik tesisinin açılışını yapıyoruz. Bize gösterdiğiniz 2023 hedefinde, Şanlıurfa ilçeleriyle beraber güçlü bir şekilde yerini almıştır.” ifadelerini kullandı.

Açılış programına, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa milletvekilleri, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve TİGEM işletmesi bünyesinde çalışan personel katıldı. (Mustafa Kaynak – İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir