• DOLAR 32.491
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2435.322
  • ...
Adıyaman'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Adıyaman’da huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile Jandarma ve Emniyet Personeli katıldı.

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan Vali Demirtaş, 7 Haziran’da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde güven ve huzuru sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Demirtaş, “Daha önceden de olduğu gibi bu seçimlerde de ilimizde huzur ve güven ortamında ülkemizin demokratik düzeyine yakışır başarılı bir seçim gerçekleştirmeyi umut ediyoruz. Bu toplantıyla amacımız, vatandaşımızın hiçbir baskı altında kalmadan hür iradesini sandığa yansıtabilmesini sağlamaktır. Zaten Adıyaman demokratik olgunluğu özümsemiş barışın, huzurun, hoşgörünün, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hâkim olduğu bir ildir. Temennimiz, ilimizin sahip olduğu huzur ve hoşgörü atmosferi içerisinde bir seçim geçirmektir. Demokrasimize daha da güç katacak olan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Adıyaman il genelinde 380 bin 845 seçmenin, bin 387 sandıkta oy kullanacağını belirten Demirtaş, “Seçim günü bin 196 Polis ve bin 654 Jandarma Personeli olmak üzere toplam 2 bin 850  güvenlik mensubunun görev alacağını.” belirtti. (Yakup SÖĞÜT - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir