• DOLAR 32.601
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2492.704
  • ...
Kozluk'ta 'Bilim Şenliği'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Kozluk ilçesinde 4 orta öğretim kurumu ortak olarak Kozluk İlçe Gençlik Hizmetlerine bağlı kapalı spor salonunda  ‘Bilim Şenliği’ düzenlendi.

Bilim Şenliği’ne Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Kozluk Belediye Başkan Vekili Mustafa Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdürrahim Yaşa, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, ilçe şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kozluk Merkez Anadolu Lisesi, Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi, Kozluk Anadolu İHL ve Kozluk Anadolu Lisesinden, 250 dolayında projenin sergilendiği ‘Bilim Şenliği’ açılış sonrası katılımcılar tarafından gezildi.

Öğrencilerin hazırladığı projelerin sergilendiği stantları tek tek gezen, Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk ve Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik,  proje koordinatör öğretmenlerinden ve öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldılar.

Bilim şenliğinde görücüye çıkan projelerin sergilendiği proje stantlarının gezilmesinin ardından, Bilim Şenliğinde emeği geçen, idareci ve öğretmenlere teşekkür eden, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, öğrencileri de kutladı. (İLKHA)





















Bu haberler de ilginizi çekebilir