• DOLAR 32.507
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.029
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- 16 Kasım Çarşamba Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

Mezopotamya Gazetesi;
 
`28 Metrelik Obruk Tehlike Saçıyor`
Batman`da yol yapımı sırasında bulunan 28 metrelik çukurun bir buçuk aydır kapanmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

`Yangın Korkuttu!`
Akşam saat 18.00`da Ziya Gökalp Mahallesi 1702. Sokakta bulunan Öğüt Apartmanın üçüncü katında meydana gelen yangında eşyalar kül oldu.

 

Batman Gazetesi;
 
`Kanser Hastalarının Dramı`
Lanfoma Kanseri hastası Alaattin Durmuş, Lanfoma hastalarına kemoterapi tedavisi sırasında uygulanan `Bleomisin` iğnenin piyasada bulunmadığını ve hastaların perişan halde ancak karaborsadan aldıkları iğneyi kullandıklarını söyledi.

`Özgür Eğitim Sen "Eşit İşe Eşit Ücret" Uygulamasını Eleştirdi`
Özgür Eğitim - Sen Batman İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer, "Eşit işe eşit ücret" uygulamasına öğretmenlerin dahil edilmemesine tepki göstererek hükümetin öğretmenlere yönelik dışlayıcı tavrını kınadıklarını belirtti.

 

Doğuş Gazetesi;
 
`Valilik: 10 Ayda 19 Milyon Lira Tutarında Yardım Dağıtıldı`
Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 244 bin 402 fakir ve yardıma muhtaç vatandaşa 19 milyon 604 bin 352 lira tutarında ayni ve nakdi yardım yaptı.

`Ders Yerinde Anlatıldı`
Batman Üniversitesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü birinci sınıf öğrencileri, Arkeoloji ve Sanat Terminolojisi dersini Şevket Başak cami sinde gördü.

 

Batman Barış Gazetesi; `Arıza Ekiplerinin Kefenleri Cebinde!`
Batman`da elektrik arıza ekiplerinin kış mevsimi ile beraber yoğun çalışmaları ciddi sıkıntıları da beraberinde getiriyor.

 

Batman Umut Gazetesi; `Çukur Neden Kapanmıyor?`
Batman`da yol yapımı sırasında bulunan 28 metrelik çukurun bir buçuk aydır kapanmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

Pusula Gazetesi; `Arabayla Koyun Sürüsünün İçine Daldı`
Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Arif Bulvarı ile Özgürlük Caddesi kavşağında S.A`nın karşıya geçirmek istediği koyun sürüsüne çarptı. Kazada, 14 koyun telef oldu. Olayın ardından araç sürücüsü M.M.K ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

Çağdaş Gazetesi;
 
`Camide Arkeoloji Dersi!`
Batman Üniversitesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım bölümü birinci sınıf öğrencileri, Arkeoloji ve Sanat Terminolojisi dersini Şevket Başak camisinde gördü. Rektör Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam tarafından anlatılan dersi bölüm öğrencileri dikkatle dinledi. Arkeoloji ve sanat terminolojisini cami gören öğrenciler heyecanlıydı.
 
Halid Coşkun -İLKHA
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir