• DOLAR 32.51
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2473.062
  • ...
Tatvan'da İSG Kurulu toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tatvan belediyesi 6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği yasası gereği aylık kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Servet Avcı başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ekrem Kaya, İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürü Cahit Oktay, birim amirleri ve çalışanların sendika temsilcileri katıldı.

Tatvan Belediyesi birimlerinde meydana gelmesi olası iş kazalarının ve meslek hastalıklarının masaya yatırıldığı İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantısında tüm birimlerde ilk yardım çantaları ve yangın tüplerinin bulundurulması kararlaştırıldı. Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları tarafından birim personellerinin yaptığı çalışmalarda kişisel koruyucu donanımlarının, duba, şerit ve uyarı levhalarının arttırılması uyarısı yapıldı ve birim amirlerinin bu konuda daha çok dikkatli olması aktarıldı.

Her ay düzenli olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul toplantısı yaptıklarını belirten Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Servet Avcı, “İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda kurumların önlemlerini almaları ve bunu titizlikle takip etmeleri gerekmektedir. Biz Tatvan Belediyesi yönetimi olarak iş güvenliği noktasında çok hassas davranıyoruz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren hemen hemen her birim tehlikeli iş sınıfına giriyor. Dolayısıyla personellerimizin bu konuda bilinçlenmesini sağlamak ve birimlerimizde gerekli iş ekipmanlarının bulundurulması  noktasında  her birimimize ayrı ayrı eğitimler düzenliyoruz. Ayrıca her ay düzenli olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul toplantısı yaparak bu konudaki eksiklikleri  kurulumuza taşıyoruz.” ifadelerini kullandı.   (Menderes Beysülen - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir