• DOLAR 32.58
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2441.556
  • ...
Gaziantep'te Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te engelli ve yaşlılara hizmet verecek olan Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin açılışı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’in katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin açılışında konuşan Çiçek, Bir ülkenin geçmişiyle geleceği arasında sağlıklı bir köprü kurulması gerektiğini belirterek, bu köprünün ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Sosyal devletin yapması gerekenleri anlatan Çiçek, “İnşallah yeni projelerle, yeni merkezlerle ister evde, ister dışarıda bu ihtiyaçlar daha çok karşılanacak. Toplumumuzda böyle bir bilinç, böyle bir şuur oluştu. Kaldı ki bu sadece anayasa emri değil. İnsan olarak da bizim görevimiz, çünkü hepimiz kardeşiz, kardeş kardeşe en sıkıntılı, zor anlarında yardım etmesi, ilgi göstermesi, hatırını sorması gerekiyor, onların hayır duasını alması gerekiyor. Hepimizin de bu duaya gerçekten ihtiyacı var.” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de açılışta yaptığı konuşmasında, yaşlıların duasını almanın önemli olduğunu, merkezin evden çıkamayan yaşlılara bakım hizmeti vereceğini belirtti.

Konuşmaların ardından Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir