• DOLAR 32.334
  • EURO 35.101
  • ALTIN 2300.043
  • ...
Ağrı`da bir iş yeri kundaklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Cumhuriyet Caddesi Kütüphane yukarısında bulunan bir işyerine, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gece saatlerinde molotof atıldığı bildirildi.

Çelik kapı, PVC ve laminat parke gibi ürünlerin satıldığı işyeri olaydan sonra kullanılmaz hale geldi. Gece 01.30 sıralarında meydana gelen gürültü ile uyandığını söyleyen işyeri sahibi Hakan Uçak, “Ben üst katta oturuyorum. Birden ses geldi. Aşağı indim baktım ki işyerim cayır cayır yanıyor. Hemen itfaiye ve polise haber verdim. Kimin bunu yaptığını bilmiyorum yalnız benzin bidonu ile molotof parçalarına rastladık. Ekiplerin yaptığı incelemelerde de bu bulgular var. Yaklaşık 70 bin TL`lik maddi zarar meydana geldi.” dedi.

Her seçim döneminde Ağrı`da yaşanan bu tür saldırılar dikkat çekerken ayrıca bölgedeki MOBESA`ların da çalışmadığı görüldü.

Öte yandan iki gün önce 23 Mayıs günü Ağrı ve Doğubayazıt`ta bazı adreslere Molotoflu saldırı yapacakları iddia edilen 19 PKK`li gözaltına alınmış bunlardan 14`ü tutuklanmıştı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA) 


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir