• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Cengiz Karakaya Ahlat halkından destek istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Bitlis bağımsız milletvekili adayı Cengiz Karakaya, 7 Haziran`da yapılacak milletvekili seçimleri için Ahlat ilçe esnafını gezerek kendilerinden destek istedi. Yaklaşık 200 kişilik bir gurupla ilçeye adeta çıkarma yapan Karakaya`ya, HÜDA PAR Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, HÜDA PAR il ve ilçe teşkilatlarından isimler, STK temsilcileri ve kanaat önderleri eşlik etti.

Karakaya ve beraberindeki heyet, İki anons aracı eşliğinde ilçe esnafını gezerek destek istedi. Halkın büyük ilgi gösterdiği Karakaya`nın esnaf ziyaretler 3 saat devam etti.

 “Bugün bize yapılacak en güzel ikram oy vermektir”

Ziyaretler sırasında Ahlat halkıyla sohbet eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, “Yüreklerinizi bizlere açtığınız için öncelikle teşekkür ediyoruz. Sizler Ahlatlı olarak misafirperverliğinizi gösterdiniz. Sizin bize en büyük ikramınız 7 Haziran`da parti olarak desteklemiş olduğumuz bağımsız adayımız lehine oy kullanmanız olacaktır.” dedi.

Aşkın, halka maddi ve manevi hizmet edecek dürüst adayları desteklediklerini belirterek şöyle konuştu: “Bizler yanlış adaylarla seçimi kazanmaktansa, doğru adaylarla seçimi kaybetmeyi göze alarak yola koyulduk. Bu halkımızın malına göz dikecek, halkımızı kandıracak, onlara yalan konuşacak, verdikleri emanete ihanet edecek, temsilliyetlerini aldıktan sonra onlara sırtını dönecek bir aday çıkararak desteklemedik.“ ifadelerini kullandı.

“Adayımızı içinizden çıkardık”

Milletvekili adaylarını halkın içinden çıkardıklarını belirten Aşkın, “Bizler bu halkın içinden; halkımızın sorunlarına eğilecek, onlara maddi ve manevi olarak hizmet edecek, onlarla iç içe yaşayabilecek, halkımızın çıkarlarını kendi çıkarlarının önüne koyacak, Allah`tan korkan, dürüst, alnı secdeye değen bir aday çıkardık. Bu adayımızın kefiliyiz. Meclise gittiğinde sizleri ve bizleri mahcup etmeyeceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Esnafın ve halkın kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden bağımsız aday Karkaya ise, meclise gitmeleri halinde bu halka hizmet sunmak için ellerinden gelen tüm gayretleri sarf edeceğini belirtti.

Esnaf ziyaretinin ardında heyet, konvoy halinde Adilcevaz ilçesine geçti. Adilcevaz Merkez Camiinde kılınan ikindi namazının ardından heyet, ilçe merkezi ve mahallelerde konvoyla tur attıktan sonra ilçeden ayrıldı.      (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir