• DOLAR 32.578
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2426.01
  • ...
Karlıova'ya yeni belediye hizmet binası yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski hizmet binasının kullanılamaz halde olması sebebiyle başka bir binaya taşınan Karlıova Belediyesi’nin, Başbakanlığın desteği ile hazırlanan yeni belediye hizmet binası projesi kabul edildi.

Karlıova’da yeni bir hizmet binasının inşa edilmesi için göstermiş oldukları çabaların sonuç verdiğini söyleyen Karlıova belediye Başkanı Veysi Bingöl, “İlçemize daha iyi hizmet edebilmek için, ihtiyaç olan hizmet binamızın projesi Başbakanlığın desteğiyle kabul edildi. Kabul edilen bu projemizde belediyemiz, borç altına girmeden Başbakanlığın yapmış olduğu hibeyle yapılacak. Karlıova’nın ilk belediye olduğu yıllarda yapılan ve tarihe tanıklık eden eski bina kullanılmaz hale geldiği için, çalışmalarımız sonucu projemiz kabul edilerek, ilçemize daha güzel, büyük ve modern bir hizmet binası inşa edilecek.” dedi.

Yeni hizmet binası için yer aramakta olduklarını belirten Bingöl, “En kıza zamanda ihalesi yapılacak olan belediye binası için yer tahsis ettikten sonra çalışmalara hemen başlayacağız. Karlıova’ya daha güzel hizmet edebilmemiz için elimizden gelen hiçbir çabadan kaçmayarak, belediyemizi borç altına koymadan, daha güzel hizmetlerin olacağını belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.     (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir