• DOLAR 32.578
  • EURO 35.037
  • ALTIN 2426.092
  • ...
Bağımsız aday Yavuz Akçakale halkından destek istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Siverek ilçesinden sonra Akçakale ilçesinde halkı ziyaret eden Yavuz, halktan seçimlerde destek istedi.

Yavuz ve beraberindeki heyetin ilk adresi Akçakale ilçesindeki esnaf oldu. Esnafla tek tek tokalaşan Yavuz, esnafın sorunlarını dinleyerek bu sorunları katılacağı TV programlarında dile getireceğini söyledi.

Esnafın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette yaşlı bir Akçakaleli, Yavuz`un önüne çıkarak TV programlarında kendisini takip ettiğini daha görmeden kendisini destekleme kararı aldığını söyledi. Kendisine duyulan ilgiden dolayı yaşlı amcaya teşekkür eden Yavuz, sözü ve yaptıkları bir olan bir siyasetçi olmaya çalıştığını söyledi.

Daha sonra bir pide ekmek fırınını ziyaret eden Yavuz`un burada merdaneyi alarak ekmek açması renkli görüntüler oluşturdu. Bir zamanlar kendisinin de fırıncılık yaptığını ifade eden Yavuz, fırıncıya hayırlı işler temennisinde bulundu.

Yavuz, esnaf ziyaretlerini devam ettirdiği sırada yanına yaklaşan bir bayan kocasının cezaevinde olduğunu kendilerine bakacak kimsenin olmadığını kendilerine yardımcı olmasını istedi. Yavuz, sorunu çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Esnaf ziyaretinin ardından Yavuz, Akçakale`ye bağlı Alıncık köyünde Sermudi aşiretinin ileri gelenlerinden Mustafa Akyurt'u ziyaret etti. Yavuz ve beraberindeki heyeti karşılayan Akyurt, Yavuz`u TV programlarında yaptığı konuşmalardan ve halkın sorunlarını gündeme getirmesinden dolayı tebrik ettiğini, böyle birinin Mecliste olması gerektiğini ifade etti.

Köylerinde elektrik sorunundan dolayı susuzluk sıkıntısı yaşadıklarını belirten Akyurt, bu sorunu defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen sorunun çözülmediğini belirtti.

Yavuz, daha sonra İkizce köyü Hubeyti Aşireti ileri gelenlerinden Menduh Eryılmaz'ı ziyaret etti. Elektrik kesintileri ve su sorunundan şikâyetçi olduğunu belirten Eryılmaz, verilen vaatlerin yerine getirilmediği için kimsenin siyasete güveninin kalmadığını bu yüzden de bağımsız aday Yavuz ve ona destek veren HÜDA PAR`ın Meclise gitmesi gerektiğini söyledi.

Helavi Aşireti önde gelenlerinden Hacı Ali Aydoğdu`yu da ziyaret eden Yavuz, destek ve dua talebinde bulundu. Ziyaretten dolay memnuiyetini dile getiren Aydoğdu, HÜDA PAR`ı Müslüman olduğu için ve Müslümanlara yapılan zulme karşı ne pahasına olursa olsun karşı durduğu için sevdiğini ve desteklediğini söyledi.

Akçakale ilçesinde Kadir Dağbaşı tarafından düzenlenen bir toplantıya katılan Yavuz, çok sayıda Akçakalelinin katıldığı toplantıda konuştu. Yavuz, “Eğer Meclise gidersem İslami bir muhalefet uygulayarak iyiliğe destek olacak yanlışın ise karşısında duracağım.” dedi.        (İLKHA)


































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir