• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
 Yapıcıoğlu`na destek büyüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği  Ergani esnafından  büyük destek aldı.

Yapıcıoğlu`nun ziyareti sırasında i esnafların "Ergani esnafı her zaman yanınızda bundan hiç şüphe etmeyin.” dediği görüldü.

Çok sayıda aracın katıldığı konvoyla Ergani'ye giriş yapan Yapıcıoğlu halkı selamlarken,  vatandaşların ise tevhid işaretiyle  konvoyu selamladığı gözlendi.

İlçe merkezinde esnafı ziyaret eden Yapıcıoğlu'na HÜDA PAR Ergani İlçe Başkanı Mehmet Emin Buran ve partili bir heyet de eşlik etti.

Ziyaretlerde Ergani esnafının sıcak ilgisiyle karşılaşan Yapıcıoğlu, esnafın büyük bir bölümünden destek sözü aldı.  Seçimlerde oylarını Yapıcıoğlu`ndan yana kullanacaklarını belirten esnaf, “Ergani esnafı olarak yanınızdayız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Ve inşallah sizleri Mecliste görmek istiyoruz.” şeklinde konuşarak temennilerini dile getirdiler.

Ziyaret ettiği esnafın sıkıntılarını dinleyen Yapıcıoğlu, bazı vatandaşların sorunlarını not aldırdı ve konuyla ilgileneceğini söyledi.

Yapıcıoğlu esnaf ziyaretinin ardından, HÜDA PAR Ergani İlçe Başkanı Mehmet Emin Buran`ın vefat eden babaannesinin taziyesine katılarak baş sağlığında bulundu. (İLKHA)




































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir