• DOLAR 32.375
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.621
  • ...
Bağımsız aday Yavuz Siverek esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR`ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, Siverek'te seçim bürosu açılışına katılarak ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi ve ilçe esnafını ziyaret etti.

Hasan Çelebi Mahallesi Rüştü Küçükömer Caddesi'ndeki seçim bürosu açılışına katılan Yavuz, burada katılımcılara yönelik bir konuşma yaptı. Konuşmasında toplumdaki ahlaki yozlaşmayı bir yangına benzeten Yavuz, bu yangını söndürmek için çabaladıklarını söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından dualarla seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Yavuz daha sonra HÜDA PAR Siverek İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tanışma faslının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Yavuz, kendisine destek veren HÜDA PAR`ın parti programından ve projelerinden bahsetti.

Basın toplantısının ardından Yavuz, HÜDA PAR İlçe Başkanı Ahmet İdem ve beraberindeki heyet ile birlikte ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafla kısa bir süreliğine sohbet eden Yavuz, esnafın sorunlarını dinledi. İşsizlik konusunda çok sıkıntı yaşadıklarını belirten esnaf, özellikle çevre temizliği sorunlarının çözülmesini beklediklerini söyledi.

Daha sonra küçük çocukların Kuran-ı Kerim dersi aldığı bir camiyi ziyaret eden Yavuz, burada çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra onlarla birlikte dua etti. Çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Yavuz, çocuklara namaz kılmalarını, Kur`an okumalarını ve hocalarının sözünü dinleyip iyi bir insan olmalarını tavsiye etti.

Daha sonra ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Yavuz, sanayi esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Sanayi esnafı ziyaretinden sonra Yavuz ve beraberindekiler, Canlı Hayvan Pazarı ve Zahireciler Borsası esnafını da ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.             (İLKHA)




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir