• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
Kızıltepe esnafından bağımsız aday Kılınç`a büyük ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, beraberindeki kalabalık bir heyetle Kızıltepe ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Esnafın büyük ilgi gösterdiği ziyaretler sırasında Kılınç'a HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman da eşlik etti. Kılınç ve beraberindeki heyet Urfa Caddesi, Musa Anter Caddesi, Mardin Caddesi ile eski Hastane Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında bazı esnafın Kılınç'ın, Meclise gitmesi için dua ettikleri görülürken Kılınç'ın ziyaretini bekleyen bazı esnafın ise ikramlarda bulunmak için önceden hazırlık yaptığı gözlendi.

Kılınç, ziyaretler esnasında bazı çocukların hatıra fotoğrafı isteğini kırmayarak kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret ettiği esnafla kısa süreli sohbet eden Kılınç, "İnşallah seçildiğimiz takdirde halkımızın sesi olacağız ve halkımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Meclise elimizi kaldırıp indirmek için gitmeyeceğiz. Halkımızın insani ve İslami haklarını Mecliste sonuna kadar savunacağız." ifadelerini kullandı.  (İLKHA)


































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir