• DOLAR 32.403
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2325.07
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden Aydın Gök`e destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman′da en   geniş kitlelere sahip olan STK`larından  Mustazaflar Cemiyeti, Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök′ü destekleme kararı aldı.

Gök′ün seçim lokalini ziyaret eden Mustazaflar Cemiyeti yöneticileri, Gök′ü destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Batman bağımsız milletvekili adayı Gök, STK′ların ziyareti ve destek açıklamaları vesilesiyle teşekkürlerini ifade ederek, “Batman`daki STK`lardan Mustazaflar Cemiyeti ziyarete geldi. Çok hayırlı ve gayretli çalışmaları var bunları takdir ediyoruz. Nasıl bir insanın hayatında hava, su ve güneş gibi hayati şeylere ihtiyacı varsa toplumun huzuru ve dayanışması için de böyle STK`lara ihtiyacımız vardır. Mustazaflar Cemiyeti bize desteklerini sundular. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkanı Davut Şahin de konu ile ilgili olarak,  “Aydın Bey`i yakından tanıyoruz. Özellikle dindarlığı, dürüstlüğü ve yaşam biçimi ile bildiğimiz bir şahsiyettir. Seçim maratonunda adayların profiline baktığımızda, Mustazaflar Cemiyeti olarak Aydın Bey`i destekleme kararı aldık. Bu yüzden de ziyarette bulunduk. İnanıyoruz ki Aydın Gök meclise giderse, bölge milletvekillerinin dillendirmeye bile cesaret edemediği toplumun yaralarını ve dile getirilmeyen sorunlarını mecliste dile getirecektir. Bundan dolayı gönül rahatlığı ile Aydın Gök`ü destekleme kararı aldık. Batman halkının Aydın Gök gibi adayları meclise göndermeleri gerekir.” şeklinde konuştu.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişleri ile son buldu. (İLKHA)



 

Bu haberler de ilginizi çekebilir