• DOLAR 32.571
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2433.328
  • ...
Lise öğrencilerinden "Edebiyat Sokağı" projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Petrol Anadolu Lisesinin Projesiyle hayata geçirilen “Edebiyat Sokağı” projesi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Naci Şemdinoğlu, Zübeyir Yılmaz,  Şube Müdürü Mehmet Işık, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılımıyla açıldı. 

Petrol Anadolu Lisesi ‘Edebiyat Sokağı Projesi’nin açılışına katılan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve beraberindeki katılımcılar önce Görsel Sanatlar Öğretmeni Ramazan Kül’ün öğrencilerle hazırladığı sergiyi gezdiler.

Sergiden sonra Batman Petrol Anadolu Lisesi, Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Aydın Özen ve son sınıf öğrencilerinin beraber hazırladığı ‘Edebiyat Sokağı’nın açılışı yapıldı.

‘Edebiyat Sokağı’nda edebiyat sanatçılarının meşhur eserlerinin tanıtılacağı görseller ve bilgiler yer alacak.

Türkiye’de sadece birkaç okulda var olan, ‘Edebiyat Sokağı Projesi’nin Petrol Anadolu Lisesinde yapılan çalışma ile Batman’da ilk defa gerçekleştirileceği belirtildi.

Etkinliğin ardından, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Petrol Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Aydın Özen ve İlhan Denizhan’ın çıkardığı Pel Dergisinde gerçekleştirilen şiir ve fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.(İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir