• DOLAR 32.535
  • EURO 34.696
  • ALTIN 2491.72
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanına miting gibi karşılama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök`ün seçim lokalini ziyaret eden HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Hüseyin Yılmaz`a miting gibi karşılama yapıldı.

Lokal önünde toplanan çoğunluğu gençlerden oluşan binlerce kişi Yılmaz'ı ve Gök'ü büyük bir coşkuyla karşıladı.

Aydın Gök'ün seçim lokali önünde toplanan kalabalığa hitap eden Yılmaz, “Rabbim bu coşkunuzu daim etsin. “İnşallah 7 Haziran gecesi de burada bu şekilde bu coşkunuzu yaşar ve bu halayınızı o gecede çekersiniz.” temennisinde bulundu.

Yılmaz, “İnşallah tekbirlerle adayımızı meclise göndeririz. Fakat bunun olması için kalan iki hafta içerisinde daha önce ziyaret ettiğimiz kişileri bir daha ziyaret etmemiz lazım. Seçimin kazananı son günlerde belli olur. O nedenle boş bırakmayacağız gevşetmeyeceğiz. Çalışmamızı daha da artıracağız." ifadelerini kullandı.

İsim vermeden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç`ı ve Batman`daki açıklamalarını eleştiren Yılmaz, “Siyasilerin Batman`a gelip verdikleri mesajdan anlaşılan odur ki,  inşallah Hür Adayımız mevcut şartlarda başkaları barajı geçse de geçmese de hatırı sayılır bir oy ve destek oranına sahiptir. Anketlerde de böyle çıktığından dolayı ta Ankara`dan ayaklarının tozuyla partilerin Genel Başkanları, başkan yardımcıları gelip burada sizlere şu telkinde bulunuyor: ‘Bağımsıza oy vermeyin. Bağımsızın mecliste kimse yüzüne bakmaz.` diye. Bu aynı zamanda bir itiraftır. Demek ki, sizin Hür Adayınız, anketlerde meclise gidecek oyu almıştır. O sınırı aşmıştır, meclise gidecektir. Bu sefer, ‘mecliste kimse yüzüne bakmaz ne yapabilir ki?` gibi bir algı operasyonu yapılıyor.” şeklinde konuştu.

Parti çalışmalarının aksatılmadan devam etmesini isteyen Yılmaz, “Diğer seçmenlere ulaşalım onlara adayımızı anlatalım. Bu seçimde Hür Adayımızı desteklemeleri için onları ikna edelim. A partisi ile B partisi ile bu iş olmaz. Ülkenin genelinde iktidar olan partinin memlekete bir hizmeti, faydası olmadı. Hep kendilerine çalıştılar. Yerelin iktidarı olan partinin hizmeti yok. İktidar oldukları şehirlerin hali ortadadır.  Halkımız kendini hor gören partilere değil, kendisi gibi düşünen kendisi gibi olan Hür Adaylara oy vermelidir.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan bağımsız aday Aydın Gök, katılımlardan dolayı seçmenlerine teşekkür etti.

Lokale gelen gençlerin toplu halde ellerinde Aydın Gök resmi ve flamaları ile “Biji Aydın Gök” sloganları atmaları dikkat çekti. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir