• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut Kervanı Platformu faaliyetlerini hazırladığı özel dergide açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye genelinde faaliyet gösteren 78 yardım derneğinin oluşturmuş olduğu Umut Kervanı Yardım Platformu tarafından Ramazan ayına has ‘Umudu Yeşerten Kervan` adlı dergiyle yapmış oldukları faaliyetler açıklandı. Faaliyetlerin yanı sıra derneklerin telefon, web, E-mail, adres ve hesap numaraları da verildi.

Derginin kapağında, ‘Sevdiğiniz şeylerden vermedikçe asla iyiliğe erişemezsiniz! Ne verseniz Allah onu bilir.` (Ali İmran Süresi-92) Ayeti yer alırken girişte ise platformun amacı olan 19 madde yazılmış. Sonrasında derginin her sayfasında platforma üye olan bir derneğin iletişim bilgileri, fotoğraflarla destekli yardım faaliyetleri açıklanmış.

“Türkiye genelinde 10 binlerce muhtaç derneklerimize kayıtlı”

Konu hakkında bilgi veren Umudu Yeşerten Kervan Sorumlu Yazı İşleri Müdürü M. Nurullah Günaydın, “Türkiye genelinde faaliyet gösteren yardım dernekleri oluşturmuş olduğu Umut Kervanı Yardım Platformu tarafından Ramazan Ayına has ‘Umudu Yeşerten Kervan` adlı dergi çalışması oldu. Bu dergi çalışmasında yardım derneklerimizin yapmış olduğu faaliyetleri dile getirdik. İnşallah ramazan ayında bu dergilerimizi hayırseverlere dağıtacağız. Yapmış olduğumuz hizmetleri ve faaliyetimizi bütün halkımıza duyuracağız. Platform olarak da değerli hayırseverlerden yardımlarını bekliyoruz. Türkiye genelinde 10 binlerce muhtaç insan derneklerimize kayıtlı olup, bu muhtaçlar özellikle Ramazan ayında bir arayış içinde oldukları için bizlerde bu muhtaç ailelere umut olalım. Hayırseverlerden bu desteği bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik – İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir