• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2426.322
  • ...
Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı Düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sakarya`da düzenlenen pilot çalışmanın ardından Mayıs 2011 tarihinde Nevşehir ve Tokat illerinde düzenlenen Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programlarının ardından 3. Eğitimi Batman`ın Milli Piyango Anadolu Lisesi`nde düzenledi. 15-16 Kasım 2011 tarihlerinde yapılacak olan eğitim Batman`da görev yapan 54 okul müdürünün katılımıyla gerçekleştiriliyor.

 

Öğretmen Akademisi Vakfı, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte pilot çalışması yürütülen "Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı" Projesi çerçevesinde Kasım 2009 - Kasım 2010 tarihleri arasında yüz yüze ve uzaktan eğitim metoduyla eğitimler düzenlemişti. Yirmişerli 3 grup halinde gerçekleştirilen eğitimlere Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne bağlı 60 İlköğretim okul müdürü katılım gösterdi.

 

Batman Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından yapılan eğitim seminerinin çok faydalı olduğunu belirterek, burada emeği geçen Öğretmen Akademisi Vakfı Genel Müdürü Kayhan Karlı ve ekibine teşekkür etti. Akboğa, seminere katılan okul müdürlerine de başarı dileğinde bulundu.

Masum Günaydın - İLKHA

 

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir