• DOLAR 32.578
  • EURO 35.037
  • ALTIN 2426.092
  • ...
Ceylanpınar'daki gazeteciler belediye başkanı ile kahvaltıda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ceylanpınar’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile kahvaltı yemeğinde bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası gazetecilere konuşan Başkan Atilla, basın ve onun temel direği olan gazetecilerin, demokratik sistemlerin sağlıklı işleyebilmesi için en önemli aktörler olduğunu belirterek, “Ceylanpınar’da basın son yıllarda kendini hissettirmeye başladı. Özellikle sosyal medyanın bunda payı büyük. Artık vatandaşlar basının gücünün farkına vardı. Bunu iyi ve adaletli kullanmak gerekir.'' dedi.

Basın ve medya kuruluşlarına her zaman değer verdiklerinin altını çizen Başkan Atilla, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu çizgilerini bozmadan devam edeceklerinin söyledi.

Yemekte bir konuşma yapan Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Sait Aydın ise, gazetecilerin, halkın gözü, kulağı olduğunu ifade etti.

Aydın “Basının önemi çok büyük. Ancak tarafsız, adil,  eşit ve güvenilir olması da önemli. Ceylanpınar’daki arkadaşlarımızın tarafsız olarak işlerini yaptığına inanıyorum. Saygı duyulması gereken bir meslek. Ceylanpınar Gazeteciler Derneği olarak eşitlik ilkesinden ayrılmayacağımıza inanıyoruz” dedi. (Mustafa Kaynak – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir