• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl`de liseler arası münazara yarışması yapıldı.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen liseler arası münazaranın finali bu gün Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Ragıp Atala, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Suna, Milli Eğitim Şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Münazara yarışmasında, 3`üncü Eğitim Bölgesi öğrencileri ve 4`üncü Eğitim Bölgesi öğrencileri yarıştı.

"Dünya medeniyetine Batı mı, Doğu mu daha çok fayda sağladı" konusunun işlendiği münazarada, jürinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda dünya medeniyetine doğunun daha fazla fayda sağladığı tezini savunan 3`üncü Eğitim Bölgesi öğrencileri birinciliği elde etti.

Programda bir konuşma yapan Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, yarışmacıları tebrik ederek, münazarada fikirlerini ortaya koyan öğrencilerin çok iyi hazırlandığını söyledi.

Sarı, "Önemli olan üstün gelmek değil, fikirlerini ortaya koyabilmektir, tartışabilme kültürünü kazanarak, sosyalleşebilmektir.”ifadelerini kullandı.

Çekişmeli geçen yarışmanın sonucunda yarışmaya katılan tüm öğrencilere, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı tarafından katılım belgesi ve tablet hediye edildi.

 Program, ödüllerin verilmesinin ardından sona erdi(İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir