• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Emine Şenlikoğlu Hilvanlı bayanlarla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa ziyareti sonrası Hilvan ilçesine bir ziyaret gerçekleştiren yazar Emine Şenlikoğlu Ziraat konferans salonunda İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Hilvanlı bayanlarla bir araya geldi.

Yazar Şenlikoğlu Hilvan`da önce Anadolu İmam hatip lisesi öğrencileriyle buluşup sorularını dinledi ve sorduğu soruları yanıtladı. Şenlikoğlu buradaki programından sonra söyleşiye katılan öğrencilere kitap hediye etti.

Öğrencilerle söyleşisinden sonra Hilvanlı bayanlarla Ziraat Konferans salonunda bir araya gelen Şenlikoğlu, burada bir konuşma yaptı.

Konuşmasına Kur`an-ı Kerimden Tahrim suresi 8`inci ayetini okuyarak başlayan Şenlikoğlu, tövbenin Müslüman bir şahsiyet için ehemmiyetine vurgu yaptı.

Müslümanların sürekli olarak bir gelişim içerisinde olması ve kendisini yenilemesi gerektiğini belirten Şenlikoğlu, dünyada yanlış bir İslam algısının da olduğunu söyledi.

Şenlikoğlu, “İslam düşmanları bilerek İslam`ı yanlış tanıtıyor. İslam düşmanlarının tüm bu çabalarına rağmen Allah`ın lütfudur ki İslam`ın ilerleyişinin önüne geçilemiyor. Bilinmelidir ki binlerce televizyon, radyo, gazete her seferinde İslam`ı hedef haline getirmekten geri durmuyor. Bu konuda bize düşen ise buna karşı daha kararlı bir şekilde çalışmak olacaktır.`` açıklamalarında bulundu.  (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir