• DOLAR 32.603
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2503.736
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanından kermes ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep`e gelen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Vekili Mehmet Hüseyin Yılmaz, Rehber Der tarafından fakir öğrenciler yararına düzenlenen kermesi ziyaret etti.

Kermesin düzenlendiği Şahinbey Parkına bir heyet ile ziyarette bulunan Mehmet Hüseyin Yılmaz`ı Rehber Der Başkanı Mustafa Kaya karşıladı.

Yılmaz`a HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Cemal Çoban, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, İlçe Başkanları ile Başkan Yardımcıları eşlik etti.

Yılmaz, beraberindeki heyetle gittiği kermes alanı girişinde çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanırken, vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Kermes alanında kurulan reyonları gezerek tek tek vatandaşlarla yakından ilgilenen Yılmaz`a Gaziantep Baklavası ile Antep Fıstık Ezmesi ikram edildi.

Kermes alanındaki vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz`ın yanına gelen çocuklar ise kendisiyle beraber tek tek resim çektirdi.

Böylesine hayırlı bir işe aracı oldukları için Rehber Başkanı Kaya`ya teşekkür eden Yılmaz, “Mağdur insanların ihtiyacını karşılamak için bu tür kermeslerle birkaç mağdurun yüzü gülerse, buda ayrı bir güzellik olacaktır. Muhtaç olan insanların evine bir lokma ekmek gitmesine yardımcı olmanızda takdire şayandır. Rabbim bu hayırlı hizmetinizin devamını getirsin.”temennisinde bulundu.

Rehber Der Başkanı Mustafa Kaya ise, HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Hüseyin Yılmaz`ın fakir öğrenciler yararına düzenledikleri kermesi ziyaret etmesinden memnun kaldıklarını belirterek, Yılmaz`a ve HÜDA PAR`a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir