• DOLAR 32.589
  • EURO 34.937
  • ALTIN 2429.524
  • ...
Silvan esnafından Yapıcıoğlu`na büyük ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu Silvan esnafını ziyaret etti.

Halkın büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu HÜDA PAR Silvan İlçe Başkanı Sıdkı Batı ve bazı partililer de hazır bulundu.

Esnafın işlerini ve yaşadığı sıkıntıları soran Yapıcıoğlu, memleket sorunlarını Meclise taşıyacaklarını söyledi.

Kimi vatandaşların sorunlarını not aldırıp ilgileneceklerini belirten Yapıcıoğlu,  memleketin ve milletin maslahatı için kim hayırlı bir iş yaparsa destekleyeceklerini kötü bir iş yapanları da uyaracaklarını dile getirdi.

Silvan esnafı ise Yapıcıoğlu`na güvendiklerini ve Meclise gitmesi durumunda Silvan halkını unutmamasını isteyerek “Rabbim sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin.”şeklinde dualar etti.

Silvan`da bulunan Uğur Dershaneleri, Ümmet Der'i, Hasret Der`i ve Engelliler Derneğini ziyaret eden Yapıcıoğlu, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Öğle namazı için Karabehlül Camisine giden Yapıcıoğlu, cami yanında bulunan Şehit Fuat Yaşasın, Hanifi Poyraz ve Şehit Celal Sönük`ün kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

Sıcak diyalogların yaşandığı gözlenen ziyarette karşılıklı dilek ve temennilerde bulunuldu.

Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra PKK`liler tarafından Susa Camisindeki katliamda aynı gün Zeki, Said, Mekki ve Medeni adlı 4 çocuğunu şehit veren Hacı Mustafa Fidancı`yı ziyaret ederek dua talep etti.

Yapıcıoğlu son olarak Sarıbuğday (Pirema), Bağdere (Başniq) köylerinde bazı aileleri ziyaret etti.

Akşam saatlerine kadar uzayan ziyaret programında Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet Diyarbakır il merkezine doğru hareket etti. (İLKHA)
































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir