• DOLAR 32.613
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2523.074
  • ...
"Ağıt seslerinin olduğu bir ülke istemiyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da Anadolu Genç Girişimciler ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından ‘Tanıtım ve Çözümde Söz Gençlerin` adlı program düzenledi.

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Anadolu Genç Girişimciler ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Kozan, dernek üyeleri, Hür Dava Partisi  (HÜDA PAR) Diyarbakır Gençlik Kolları üyeleri ve davetliler katıldı.

Slayt gösterimi ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Kozan, Türkiye`de ağıt seslerinin olmasını istemediklerini belirtti.

Gençlik olarak birlik ve beraberlik amacıyla yola çıktıklarını söyleyen Kozan, “Geleceğimizi karanlık gördüğümüz bu dönemde ülkemiz nasıl kurtulur sorusuna tek bir cevap vardır, o da gençlik. Gençlik olarak asıl amacımız birlik, beraberlik çağrısıdır. Gençlerimizin artık işin gerisinde değil, ülkemizin yönetim ve karar mercilerinde olmasını istiyoruz. Bizler artık ağıt sesleri değil, sadece barış zılgıtlarının atıldığı bir ülke istiyoruz. Unutmayalım ki, gençlerimiz birer fidandır. Bizler, fidanlarımızı iyi yetiştirmek zorundayız.” dedi.

Davetlilerin konuşmalarıyla devam eden program, plaket takdimi ile sona erdi.   (Hamza Adiyaman-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir