• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
AK Partili başkana silahlı saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, saat 16.00 sıralarında makamında silahlı saldırıya uğradı. Başçavuşluktan zabıta memurluğuna geçtiği öğrenilen F.B, zabıta müdürü olmak için başkanla tartıştı. F.B, silahla Başkan Yıldız`a ve makam şoförü Yener Şimşek`e ateş etti. Başkan başından, şoförü ise karnından yaralandı. Yaralılar  hemen Şevket Yılmaz Hastanesi`ne kaldırılırken, saldırgan zabıta memuru ise 10 plakalı araçla kaçıp kayıplara karıştı. Başkan Yıldız ve şoförünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU, VURULAN BELEDİYE BAŞKANI İÇİN HASTANEYE GELDİ

Saldırının ardından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve milletvekili adayları hastaneye gelerek, Başkan Yıldız ile şoförünün sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

ZABITA ARANIYOR

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın makamında silahla vurularak yaralanması olayıyla ilgili bir zabıta memuru aranıyor.
Alınan bilgiye göre, Yıldız'ın makam odasında vurulmasının ardından güvenlik güçlerinin yaptığı araştırmalar sonucu saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen ve belediyede zabıta memuru olarak görev yapan Fevzi B. aranıyor. Olayın ardından siyah bir araçla kaçtığı iddia edilen Fevzi B'nin yakalanması için kentin giriş ve çıkışlarında önlem alındı.

ajanslar

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir