• DOLAR 32.593
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2508.834
  • ...
ASÜ'de  Rektörlük görevini Prof. Yusuf Şahin devraldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aksaray Üniversitesi Rektörlük seçimlerinde oylamada listeye 2. sırada girmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dekanı olan Prof. Dr. Yusuf Şahin, Rektörlük görevini, Prof. Dr. Mustafa Acar’dan devraldı.

Rektörlük Makamında gerçekleşen törende konuşan Rektör Yusuf Şahin, iyi olan her şeyin devam edeceğini, eksikliklerin ise kısa sürede giderileceğini belirtti.

“Bu bir bayrak yarışıdır”

Rektör Acar’la birlikte üniversiteye hizmet ettiklerini söyleyen ve kendisine, katkılarından dolayı teşekkür eden Rektör Şahin, “Bu bir bayrak yarışıdır. İyi olan her şey devam edecek, eksiklerimiz varsa onları da kısa zamanda gidereceğiz. Üniversitemizi daha iyi noktalara getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“Aksaray nöbetimiz burada bitiyor”

Prof. Dr. Mustafa Acar ise Rektör Şahin’i kutlayarak yeni görevinde başarılar diledi. 4 yıl boyunca üniversiteye, şehre ve ülkeye hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Acar, “Gerek akademik kadro yönünden üniversitemizi güçlendirdik, gerek fiziksel altyapı bakımından üniversitemizi iyileştirdik, gerekse de akademik performans bakımından üniversitemizi emsallerinin en iyisi konumuna getirmeye çalıştık.  Bu başarıların sağlanmasında emeği geçen başta ekip arkadaşlarımız olmak üzere; akademisyenlere, mülki erkâna, vekillerimize, hayırseverlere teşekkür ediyorum. Aksaray nöbetimiz burada bitiyor. Sayın Rektörümüz Yusuf Şahin’e başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Prof. Dr. Mustafa Acar Rektör Şahin’e çiçek, Rektör Şahin ise Prof. Dr. Mustafa Acar’a plaket ve Taşpınar Halısı hediye etti. (Ömer Yıldırım-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir