• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hırsızlar para kasasını çaldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da gece geç saatlere kadar açık kalan esnafın dükkânlarını kapatmasından sonra bir dükkâna giren hırsızlar, işyerini adeta boşaltarak kayıplara karıştılar.

Dün gece saat 01.30 sıralarında Yeni Mahalle’de bir emlak dükkânına giren hırsızlar, içeride bulunan malzemelerle birlikte içerisinde para ve döviz bulunan çelik kasayı da yanlarına alarak kayıplara karıştılar.  

Olayla ilgili bilgi veren işyeri sahibi Abdulcelil Kaya, gece saat 02.00’da polislerin kendisini arayarak, dükkânının soyulduğunun haberini verdiğini belirterek, “Hırsızlar dükkânımdan, içinde 11 bin TL ile 150 Euro bulunan çelik para kasasını ve bilgisayarımı çaldılar. Kasada bulunan paralarda müşterilerin emanetleriydi. Emlakçı olduğum için müşterilerimizin verdiği kaparo ve ev sahiplerin kira paralarıydı. O para ve döviz müşterilerin emanetiydi.  Dükkânımda maddi hasarda oluşmuş. Sabah savcılığa ifade verdim. Bana bir hırsızı yakaladıklarını ve çelik kasamı Karayün (Koxêka) Köyü mevkilerinde bir su kanalının içinde buldukların belirttiler. Kasamı aldım. Kasayı kırıp içindekilerini almışlar. Yetkililerden mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.” şeklinde konuştu. (M. Sait Çelik – İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir