• DOLAR 32.585
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2428.8
  • ...
Habizbini köylerinden Aydın Gök`e destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök,  Gercüş ilçesinde Habizbini aşiretine bağlı 8  köyü ziyaret ederek 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi.

Köylülerin büyük coşkuyla karşıladıkları bağımsız aday Gök'ü, Mecliste görmek istediklerini belirterek desteklerini açıkladı.

Gercüş`e bağlı Habizbini köyleri olan Kantar(Kantarê), Ardıçlı(Acibê) ve Ardıçlı`ya bağlı Mezrık Mezrası, Doruk(Kasır), Sapanlı (Babnirê), Yüceköy (Balanê), Gökçe(Malamihê) ve Bağlıca (Miderbê)`yi ziyaret eden Gök, muhtarlar, köyün ileri gelenleri ve köy halkı ile bir araya geldi. Köylerde büyük bir coşku ile karşılanan Gök, yoğun ilgi karşında halka teşekkür etti.

Hizmet göremeyen köylülerin sıkıntılarını Meclise taşıyacaklarını belirten Gök,  meclise girmeleri halinde köylere hizmet götürülmesi için çalışacağını ve halkın sesi olup sorunlarını dile getireceğini ifade etti.

Bağlıca (Miderbê) köyünde yılda bir düzenlenen ve çevre köylerin de katıldığı “Ziyareta Baviya”nın mevlidine katılan Gök, büyük bir coşkuyla karşılandı. Burada yoğun ilgi ile karşılanan Gök, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Halkımıza hizmet etmek istiyoruz”

Bağlıca`da ziyarette okunan Mevlidin ardından bir konuşma yapan, HÜDA PAR Şura Meclisi üyesi Molla Beşir Şimşek, “Ayette, iyilik ve takvada yardımlaşın. Kötülük, günah ve adavette yardımlaşmayın` buyruluyor. Bizler de size, bunu teklif ediyoruz. İnancımıza aykırı görüş ve inanca sahip kişileri size teklif etmedik. Sizlere teklifimiz şudur: Gelin birlikte iyilikte yardımlaşalım ve iyiliğe sahip çıkalım. İyilere yardım edin.” çağrısında bulundu.

Adayları Aydın Gök`ün hayatı ve kişiliği ile ortada olduğunu ve her kesin onu iyi tanıdığını belirten Şimşek, “Hayatının bütünü iyiliklerle doludur. İyilik ve hizmetten başka bir şey yapmamıştır. Kimse bunun aksini iddia edemez. Bizler de bu iyi insanları meclise göndermeliyiz ki, orada hakkımızı savunsunlar. Din, namus, hak-hukuk davasını sahiplensinler. Bizlere bir zulüm yapılırsa şahıslarına yapılmış gibi bizlere sahip çıksınlar.” şeklinde konuştu.

Bağımsız aday Aydın Gök burada yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Halkımız bizi tanıyor. Niyetimiz halis bir şekilde halka hizmettir. Biz halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Parti sürecinden önce de halkımıza hizmet ettik. Dertlerine derman olduk. İnşallah bu siyasetle imkanlarımız artacak ve daha çok hizmet edeceğiz. Bu anlamda kullanacağımız oy çok önemlidir. Oy kullanırken, bizim inancımızı kim taşıyor, kim hizmet ehlidir diye bakmamız lazım. Allah`u Teala, bizleri halkımıza hizmetkar eylesin inşallah.” (İLKHA)






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir