• DOLAR 32.598
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2508.878
  • ...
Kürt halkı eşcinsellikle ifsat edilmek isteniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarih boyunca insan haklarına en büyük önemi İslam dininin verdiğini dile getiren alimler, önceki ümmetlerde helake sebep olan eşcinselliğin toplumun gündemine getirilerek normalleştirilmesine tepki gösterdi. Alimler, cinsel bir sapkınlık olan eşcinselliğin hak olarak sunulması yerine tedavi edilmesi gerektiğini belirtti.

İTTİHAD üyesi Molla Müfit Yaray, cinsel sapma olarak görülen bu hastalıkları, Kürt haklarını savunduğunu iddia eden bir partinin sahiplenmesinin ve bunu Kürt halkı arasında yayma girişimlerinin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Son yıllarda bilinçli olarak toplumun yozlaştırılmaya çalışıldığına dikkat çeken Yaray, LGBTİ hakları gibi kavramlarla toplumun temeli olan aile kurumunun çökertilmeye çalışıldığını söyledi. Müslüman Kürt halkının LGBTİ gibi bir sorunu olmadığını belirten Yaray, İslam toplumuyla uyuşmayan bu tür girişimlerin itibar görmeyeceğini ifade etti.

Tarih boyunca insan haklarına en büyük önemi İslam dininin verdiğini dile getiren Yaray, cinsel bir sapkınlık olan LGBTİ`liğin bir insan hakkı olmaktan çok cinsel bir sapma olduğunu bu tür bir fiilin hak olarak sunulması yerine tedavi edilmesi gerektiğini söyledi.

Acaba Kürt halkının LGBTİ gibi bir sorunu var mıdır?

Kürt haklarını savunduğunu iddia eden bir partinin bu tür sapkınlıkları sahiplenmesinin çok ilginç olduğunu ifade eden Yaray, “Kürtlerin o kadar çok sorunu varken bir partinin kalkıp böyle şeylerin peşinden gitmesini anlayamıyorum. Acaba Kürt halkının LGBTİ gibi bir sorunu var mıdır? Kürt halkı kesinlikle bu tür fiilleri tasvip etmeyecektir. Bu tür çalışmalar ileride kendilerine ayak bağı olacağını düşünüyorum. O yüzden Kürt halkının değerleriyle uyuşmayan insanlara oy kaygısıyla yanaşmasınlar.” diye konuştu.

Son zamanlarda gündeme gelen dini değerlere hakaret içeren pankartlara da değinen Yaray, “Maalesef, kadına özgürlük denince bu partinin aklına İslam`a ve İslami değerlere saldırmak geliyor. Hâlbuki tarih şahittir ki kadına en büyük değeri İslam vermiştir. Aslında bunlar böyle yapmakla İslam`a olan kinlerini kusmuş oluyorlar. Daha önce de buna benzer hadiseler yaşanmıştı. İşte çarşaflı kadınların zincirlere vurulması gibi olayların hepsi bu amaçla yapılmıştır. Bunlar kadınları aileden kopararak Kürtlerin içerisinde aile mefhumunu yıkmaya çalışıyorlar. O yüzden Kürt toplumunun aile yapısını ileride çok ciddi tehlikeler bekliyor.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir