• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Aydın Gök Kayapınar (Aynkaf) lokali açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün Kayapınar beldesinde seçim lokali açıldı.

Halil Erin`in Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan lokal açılışına HÜDA PAR Kayapınar belde teşkilatından çok sayıda isim ile belde halkı katıldı. Açılışa katılan misafirlerle tek tek ilgilenen Gök, katılımcılara teşekkür etti.

Açılışta konuşan Gök, "Oy verirken iyi bir muhasebe yaparak oy vermemiz lazım. Bu önemli bir vebaldir. Nasıl ki, ticarethanemizi aracımızı herkese teslim etmiyorsak bu memleketin gidişatını da emin olmadığımız insanlara teslim etmememiz lazım.” dedi.

İsim vermeden HDP'nin aday profillerini eleştiren Gök, halkın yüzde 99'unun Müslüman olduğu bir ilde Ezidilerin ve Hristiyanların milletvekili adayı olarak gösterilmesinin doğru olmadığını söyledi.  Ezidi ve Hristiyanlarla bir sorunlarının olmadığını, onların da bu ülkenin vatandaşları olduğunu dile getiren Gök, Müslümanların idarecilerinin gayri müslimler olmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Daha sonra kısa bir konuşma ve dua için söz alan Molla Abdulbari Çelik şunları kaydetti: “Allah`tan korkan ve takva sahibi insanlar başkanımız, yöneticimiz ve milletvekillerimiz olsun. Mesele ciddi bir meseledir.” Çelik, "Kimi lider ve önder olarak önünüze alırsanız onunla mahşerde sorgulanırsınız."

Yapılan duanın ardından kurdeleyi kesen Gök, halkın tebriklerini kabul etti. Açılışa katılan misafirlerle tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Gök, katılımlarından dolayı halka teşekkür etti.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir