• DOLAR 32.506
  • EURO 34.637
  • ALTIN 2479.79
  • ...
Van bağımsız adayı Oğuz esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

İş yerlerini birer birer ziyaret eden Oğuz, esnafların sorunlarını dinledi. Hür Adayların İslami ve insani değerleri taşıdığını ifade eden Oğuz, Meclise girmeleri halinde halkın huzur ve refahı için ciddi önerilerinin olacağını ifade etti.

Esnafla kısa süreli sohbet eden Oğuz, 7 Haziran`daki seçimde destek ve dua talebinde bulundu. Ziyaretler sırasında birçok esnafın,  “Sizin adınıza çok sevindik. Allah`ın izniyle elimizden geldiğince desteklerimizi vereceğiz.” dediği görüldü.

Tahammülü olmayanlar tarafından yırtılan afişlere tepki gösteren esnafı teskin eden Oğuz, “Herkes kendi zihniyetini gösteriyor. Canınızı sıkmayın Allah`ın izniyle bizler bir bütün olduktan sonra hiçbir şeyin önemi olmayacaktır.” dedi.

Başka bir esnafın ise “İşlerimiz çok kötü, bizim sesimizi duyun ve duyurun” sözü üzerine Oğuz, “Burada ancak biz sizin sesinizi duyabiliriz. Sesinizi duyurabilmemiz için de destekleriniz gerekiyor.” şeklinde karşılık verdi.

Seçim çalışmalarından sonra bir düğüne giden Oğuz, damat ve gelin adayına mutluluklar diledi.  (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir