• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Kocaeli 7.Kitap Fuarı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gelenekselleştirdiği ve Türkiye'nin en büyük fuarlarından olan 'Kocaeli 7. Kitap Fuarı' bugün Uluslararası Fuar Merkezinde, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri  Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu ve kitap fuarının onur konuğu Nuri Pakdil'in katılımıyla açıldı

16-24 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak Kocaeli Kitap Fuarı,  350 yayınevi, 42 sahaf, 67 STK ve 450 etkinlikle 30 bin metrekarelik alanda kitap severleri ağırlayacak.

Yazar kadrosu zengin

Fuarda Nuri Pakdil, Sadık Yalsızuçanlar, Ayşe Kulin, Rasim Özdenören, Ahmet Taşgetiren, Ahmet Şimşirgil, Mustafa Armağan, Uğur Koşar, Hilmi Yavuz, Nihat Ergün, Hanefi Avcı, Hayati İnanç, Canan Karatay, Bejan Matur, Engin Noyan, Sevda Türküsev, Sunay Akın, Talha Uğurluel, Senai Demirci, Yusuf Kaplan, Yavuz Bahadıroğlu, Mehmet Ali Bulut, Balçiçek İlter, Bülent Akyürek, Ceyhun Yılmaz, Erdal Demirkıran, İbrahim Tenekeci, Kahraman Tazeoğlu, Zahide Yetiş, Ahmet Ümit, Abdurrahman Dilipak, Doğan Cüceloğlu, İsmail KıIıçarslan, Kadir Mısıroğlu, Sibel Eraslan gibi yüzlerce seçkin yazar okurlarıyla buluşacak.

7. Kocaeli Kitap Fuarı, 16-24 Mayıs tarihleri arasında her gün 10.30 ile 21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.   (Enes Çetin-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir