• DOLAR 32.494
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2434.271
  • ...
Hemşireler gününe özel etkinlik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Bölge Devlet Hastanesinde 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü münasebetiyle bir dizi etkinlik tertip edildi.

Hastane yönetiminin ebe, hemşire ve sağlık çalışanlarına, hastanenin sosyal etkinlikler salonunda tertip ettiği programa yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu’nun da katıldığı programa, İdari Hizmetler Başkanı Beşir Ulutaş, Bölge Hastanesi Yöneticisi İdris Yıldırım, Sağlık Hizmetleri Müdürü Sevda Baran ile hemşire, ebe ve sağlık çalışanları da iştirak etti.

Etkinlikte hemşirelerin sorunlarına ve hemşirelik mesleğinin önemine dikkat çekildi.

Etkinlikte İl Sağlık Hizmetleri Müdürü Sevda Baran, Hastane Yöneticisi Dr. İdris Yıldırım ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu günün anlam ve önemine binaen birer konuşma yaptılar.

Hemşire ve sağlık çalışanları toplumun tamamına hitap eden, tamamıyla insan odaklı, sevgi, sabır, özveri isteyen bir meslek olduğu paydasında buluşan konuşmacılar bu meslek grubundaki çalışanların işlerini yaparlarken, aynı zamanda bol hayır duası aldıklarını da unutmamaları gerektiği belirtildi.

Hemşireliğin tarihsel gelişimine ilişkin bir sunumun ardından, güne özel yapılan pasta hemşireler tarafından kesilerek konuklara ikram edildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir