• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
Genç kıza saldırmak isteyen şahıs suçüstü yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde, refakatçi olan ismi öğrenilemeyen nişanlı bir genç kızın,  daha önce de kendisini rahatsız ettiği öne sürülen N.İ. isimli kişi tarafından, saat 17.00 sıralarında saldırıya uğradığı iddia edildi.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde hastanede refakatçi olan ismi öğrenilemeyen bir kız, N.İ. adındaki şahısın saldırısına uğradı.

Edinilen bilgilere göre, olay yerine çağrılan polisler,  N.İ. isimli şahsın üst aramasını yapmak istemeleri üzerine aralarında gergin anlar yaşandı.  N.İ. isimli şahsın yapılan  üst  araması sonucunda,   üzerinde bir silah yakalandı. Silahı alınan şahıs, polise bıçakla saldırmaya  yeltenerek kaçmak isteyince  kovalamaca yaşandı.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde başlayan kovalamaca, SSK Caddesinde bulunan Aile Sağlık Merkezinin önünde,   polis tarafından yaka paça yakalanarak gözaltına alınmasıyla son buldu.  

Saldırıya uğrayan  genç kızın, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde fenalaşması üzerine sağlık görevlileri tarafından   müdahale edildi.

Olayla ilgili geniş soruşturma başlatıldı. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir