• DOLAR 32.546
  • EURO 34.904
  • ALTIN 2426.362
  • ...
TKDK`dan MÜSİAD üyelerine bilgilendirme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MÜSİAD Dost Meclisi`nin bu haftadaki konuğu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Mardin İl Koordinatörü Tahsin Aba ve Koordinatörlük uzmanları oldu.

TKDK Mardin İl Koordinatörlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nurettin Kasap, MÜSİAD Mardin Şubesi eski Başkanı ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dündar ile çok sayıda MÜSİAD Mardin Şubesi üyeleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nurettin Kasap, TKDK Mardin İl Koordinatörlüğü`nün bu haftaki konukları olduğunu ifade etti. Kasap, “Ancak yeni derneğimize taşınma işlemlerinin devam etmesi sebebi ile bugün biz onlara misafir olduk. Bize bu imkânı sağladıkları için TKDK Mardin İl Koordinatörlüğü`ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kasap sözlerine şöyle devam etti; “AB uyum sürecinde verilen IPARD hibe desteklerinin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı`nın ilgili kuruluşu olan TKDK tarafından proje karşılığında uygun görülen projelere bu hibeler sağlandı. Üyelerimizin bu konular ile ilgili hibelerden haberdar olmaları ve toplantının sonucunda eğer üyelerimizden bir proje ile bile geri dönüşü sağlanırsa toplantımız amacına ulaşmış olacaktır.”

Daha sonra Mardin İl Koordinatörlüğü Proje Yönetim Birim Amiri Şeref Aslan tarafından IPARD kapsamında desteklenen sektörler, içinde bulunduğumuz 14.Çağrı İlanı ve Eylül ayında yayınlanması beklenen IPARD-2 kapsamında yeni eklenen başlıklar ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.

Yapılan sunumun ardından söz alan İl Koordinatörü Tahsin Aba, destekledikleri yatırımların sürdürülebilirliği kendileri için çok önemli olduğunu ve kamu kaynaklarının da doğru yatırımcılar tarafından kullanılması gerektiğini vurguladı.

MÜSİAD Mardin Şubesi üyelerinin de desteklerini beklediğini belirten Aba, MÜSİAD üyelerini proje yapmaya davet etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir