• DOLAR 32.56
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2433.258
  • ...
Umut Der Tatvan şubesi yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Der Tatvan şubesi, Rehber TV`de yayınlanan “Umut Kervanı” programında mağduriyetleri gündeme gelen 3 aile için hayırseverlerden gelen yardımları ulaştırdı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Umut Der Tatvan Şubesi Başkanı Fesih Ulugöl, “Bir hafta önce Rehber TV`de ‘Umut Kervanı` adlı programa Tatvan Umut Der şubesi olarak katıldık. Programda Tatvanlı üç ailenin durumunu VTR olarak verdik. Hayırseverler bu konuda bizleri yalnız bırakmadılar. Üç aile için gerekli yardımları bizlere ulaştırdılar. Biz de bize ulaşan nakdi yardım ile bir ailenin ödenmemiş bir yıllık kirasını ev sahibine verdik. 3 aileye yapılan nakdi yardımları da kendilerine teslim ettik.`` dedi.

Varlıklı iş adamlarına ve Tatvan esnafına seslenen Ulugöl, "Tespit ettiğimiz mağdur aile sayısı çoktur. Gelin siz de bir mum ışığı yakın ve tespitli mağdur ailelere beraber ulaşalım.`` ifadelerini kullandı.

Ulugöl, son olarak bu konuda yardım yapan ve kendilerine yardımlarını ulaştıran herkese teşekkürlerini iletti.    (Menderes Beysülen-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir