• DOLAR 32.492
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2431.797
  • ...
Başbakan Yardımcısı Arınç Batman'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı  Aydın Gök’ün babası merhum Salih Gök’ün belediye başkanıyken hizmet anlayışı ile şimdiki belediyelerin hizmet anlayışını kıyasladı.

İlk olarak AK Parti İl Başkanlığına gelen Arınç’ı AK Parti milletvekili adayları Ziver Özdemir, Ahmet İnal, Murat Güneştekin ve Adile Gürbüz, İl Başkanı Diyaettin Uçar ve partililer karşıladı.

Burada partilileri selamladıktan sonra kısa bir konuşma yapan Arınç, daha sonra parti binasına geçti. Arınç, burada basına yaptığı açıklamada siyasi, ekonomik, insan potansiyeliyle, ihracatıyla, sanayileşmesiyle Batman’ın çok önemli bir şehir olduğunu ve ülkede örnek gösterilen illerden bir tanesi olduğunu söyledi.

“Salih Gök’ün hizmet anlayışı nerde şimdikiler nerede”

Arınç, HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök’ün babası merhum Salih Gök’ün belediye başkanıyken hizmet anlayışı ile şimdiki belediyelerin hizmet anlayışını kıyasladı.

Batman’ın belediye hizmetlerini de eleştiren Arınç, “Batman halkının çok dindar, dürüst ve namuslu olduğuna inanıyorum. 1999 yılından bu yana farklı grupların belediyelerini görüyoruz. Bu belediyelerle hizmet yoktur. Ama 1999’a kadar ki belediye hizmetlerinde bir Salih Gök’ü büyük bir minnetle hatırlıyorum, bir kardeşimizdi. Onun zamanındaki hizmet ve belediyecilik nerede, şimdi nerede. Şimdi ki belediye başkanları neyle meşgul. Belediye hizmetlerini biz yapıyoruz.”   (M.Fatih Akgül - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir