• DOLAR 32.596
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2510.073
  • ...
Karakaya, Radyo13'ün canlı yayın konuğu oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis bağımsız milletvekili adayı Cengiz Karakaya, Bitlis’te yayın yapan Radyo13’ün canlı yayın konuğu oldu. Karakaya, bir saat 40 dakika süren canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’yi maddi ve manevi bir tehlikenin beklediği uyarısında bulunan Karakaya, yanlış gidişata bir noktadan artık dur denmesi gerektiğinin vurguladı.

Özellikle aile yapılarının altına dinamit yerleştirildiğine, ailelerin parçalandığına, gençliğin hızla yozlaştırıldığına dikkat çeken Karakaya, “Farkına varmadan ailelerimiz dağılıyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz birer madde bağımlısı haline geliyor. Evlatlarımız elimizden kayıp gidiyor. Bunlar yaşanırken bizler sadece seyrediyoruz. Ama öte taraftan bunun önünü engelleyecek hiçbir adım atılmıyor.” dedi.

Karakaya, bu yozlaşmanın engellenmesi için Hür Adayların mecliste olması gerektiğini vurgulayarak, “Artık halkımız bu yozlaşmaya bir noktada dur demesi gerekir. İslami bir muhalefettin mecliste olması gerektiğinin farkına varılmalıdır. Yeni oluşturulacak anayasada İslam’a muhalif olan, aile yapılarını parçalayan, insanları ötekileştiren kanun ve yasaların önlenmesi için Hür Adayların meclise gönderilmesi gerektiğinin inancındayız.” diyerek halktan destek istedi. 

Programın ardında Karakaya, Radyo13’ün sahibi ve Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanı İlhan Karabulut’u ziyaret etti.

Daha sonra Karakaya, haftalık yayın yapan gazete 13’ün sahibi Fettah Yeşilyaprak’ı ziyaret ettikten sonra Tatvan’dan ayrıldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir