• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Batman Umut Der 150 aileye gıda ve et yardımı ulaştıracak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Umut Der Gıda Bankası, mübarek üç aylarda da fakirlerin yüzünü güldürecek. Üye ve gönüllüleriyle hummalı bir çalışma yürüten ve yaklaşık 150 aileye gıda ve kırmızı eti ulaştıracak olan Umut-Der, fakirlerin umudu olmaya devam ediyor.

Umut-Der Gıda Bankası, Mayıs ayında da üye ve gönüllüleriyle hazırladıkları gıda ve kırmızı eti fakir ve muhtaçlara ulaştırabilmek için hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzeddin Ekinci, Mayıs ayında hedeflerinin 150 aileye gıda ve kırmızı eti dağıtmak olduğunu söyledi.

Ekinci, yardımlarının aralıksız devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: “Umut-Der olarak yaz-kış demeden sürekli kentteki muhtaç ailelerin yardımlarına koşuyoruz. Bu yardımlarımız hayırseverlerin destekleriyle oluyor. Nisan ayında 350 aileye yardımlarımızı ulaştırdık. Bu Mayıs ayı içerisinde de 150 aileye gıda ve kırmızı et yardımını ulaştıracağız. Önümüzde bir Ramazan ayı var. Hayırseverlerin bu Ramazan ayında da yardımlarını bekliyoruz. Muhtaçları sevindirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”   (M.Fatih Akgül-İLKHA)



 

Bu haberler de ilginizi çekebilir